BibliothecarisBibliothecarisLibrarian
Profiel
Leo Willemse

Leo Willemse

57 jaar uit Amsterdam

Toon profiel

Bibliothecaris, Openbare Bibliotheek Amsterdam


Imagine...

September 9, 2009 15:06

Als man van het Woord en de Muziek zijn afbeeldingen plaatsen - uploaden dus - voor mij geen eenvoudige zaak. Ik zit dan ook zenuwachtig te staren naar het ronddraaiende icoontje dat daarmee bezig is. Stel je voor dat het lukt, dan zien jullie de ronde plaquette die Yoko Ono heeft laten plaatsen vlakbij Strawberry Fields in Central Park.

Als Beatles-fan laat je dat niet aan je voorbijgaan. Even ben je weer 15,16,17 jaar toen je het gouden Beatles-tijdperk mocht meebeleven. En hoewel ik zeker niet stil ben blijven staan in muzikaal opzicht, The Beatles blijven nummer 1. En dat icoontje blijft maar draaien... Nou ja, tik dan maar in bij een zoekmachine/afbeeldingen: imagine of strawberry fields en central park. Dan kom je er ook.

Vandaag ga ik met Dacia het filiaal Flushing bezoeken en daarna draai ik mee in haar night shift-tot 21.00. Ben benieuwd of ik ook telefonisch vragen ga beantwoorden: van mij kunnen ze nog niet veel wijzer worden.

De Job Swap is een project van de Stichting Henry Hudson 400 in samenwerking met BKB en wordt mede mogelijk gemaakt door NY400. De wildcard actie wordt georganiseerd met Het Parool en AM New York.