ArchitectArchitectArchitect
Profiel
Khoi Tran

Khoi Tran

33 jaar uit Amsterdam

Toon profiel

Architect @ Urban Symbiose in Amsterdam Volg Khoi via Twitter


BLOG SPECS

Volg Khoi via Twitter

Terug naar blog posts

Over Khoi Tran

Na een paar jaar te hebben gewerkt voor Ben van Berkel, een van Nederlands bekendste architecten, startte Khoi Tran twee jaar geleden met twee partners zijn eigen architecten bureau Urban Symbiose. De projecten waaraan ze werken zijn gericht op stadsplanning, infrastructuur, werk- en woongebied en interieur design. Khoi Tran is door de lezers van Het Parool gekozen tot winnaar van de Job Swap Wild Card.

Khoi kijkt ernaar uit de werkcultuur en het ondernemerschap in New York te ervaren. 'In New York lijken privé en werk elkaar veel meer te overlappen en wordt de levensstijl aangepast aan de ambitie.' Khoi is ook gefascineerd door wat de twee steden gemeen hebben. Zo hebben New York en Amsterdam beide een multicultureel karakter. En dat is volgens hem het perfecte ingrediënt voor creativiteit.

Khoi: 'Ik vraag me af hoe architecten in New York in deze tijd van crisis projecten van de grond krijgen.'

Volg Khoi ook via twitter. Klik hier.

De Job Swap is een project van de Stichting Henry Hudson 400 in samenwerking met BKB en wordt mede mogelijk gemaakt door NY400. De wildcard actie wordt georganiseerd met Het Parool en AM New York.

Profiel
Joe Haberl

Joe Haberl

32 years old from New York

Show profile

Architect at Leeser Architecture in New York


About Joe Haberl

From a very young age Joe Haberl used to carry a sketchbook around with him everywhere, in which he would draw houses and other buildings. So it was no surprise that he decided to become an architect. For the last 7 years he has been working at Leeser Architecture, a pioneer in incorporating new media and digital technologies in their designs.

Luck has it that during the Job Swap in New York, the by Leeser designed façade of the Museum of the Moving Image will get installed, so Joe's Dutch counterpart will be able to go on-site, and experience first hand what it is like to oversee such an installation in New York. While tight deadlines often keep Joe at his desk during the weekends, when he does get time off, Joe loves visiting great architecture, museums and reading biographies.

Joe: "It will be very exciting to go to Amsterdam. The city's new architectural developments will be an inspiration to visit. In New York I ride my bike to work every day, I am looking forward to doing the same in Amsterdam!"

The Job Swap is an initiative of the Henry Hudson 400 Foundation and BKB, in cooperation with the NY400. The Wildcard contest is organized together with newspapers Het Parool (Amsterdam) and AM New York (New York).