jobSwap
jobSwap

En de winnaar is...

Job Swap genomineerde
Khoi Tran is de winnaar van de Parool wildcard actie. Khoi is 33 jaar en architect. Hij heeft sinds twee jaar zijn eigen bureau op de NDSM Werf in Amsterdam.

Vanaf 6 september gaat hij een week aan de slag in New York. Een week later ontvangt Khoi in Amsterdam zijn New Yorkse collega. Wat kunnen beide architecten van elkaar en elkaars stad leren? Volg vanaf begin augustus het blog van Khoi via deze site!

Khoi: 'Ik wil het werkcultuur van New York proeven. Het ondernemerschap in New York is zo anders dan in Nederland. Privé en werk overlappen elkaar veel meer en de levensstijl is aangepast aan ambitie.  Ik kan daar nog veel van leren.'

De jury van de Parool/Jobswap koos uit ruim zeventig inzendingen vijf kandidaten voor de Job Swap wildcard. Een week lang konden Parool-lezers stemmen op hun favoriete kandidaat. Khoi Tran was met 37% van de stemmen de overtuigende winnaar.

De Job Swap is een project van de Stichting Henry Hudson 400 in samenwerking met BKB en wordt mede mogelijk gemaakt door de ministeries van Buitenlandse Zaken en Binnenlandse Zaken. De wildcard-actie wordt georganiseerd met Het Parool.

De Job Swap is een project van de Stichting Henry Hudson 400 in samenwerking met BKB en wordt mede mogelijk gemaakt door NY400. De wildcard actie wordt georganiseerd met Het Parool en AM New York.

Home

Welcome to the Job Swap Amsterdam New York '09 website! Here you will find information about the project, blogs of all participants and the latest Job Swap News.

The Job Swap is an initiative of the Henry Hudson 400 Foundation and BKB, in cooperation with the NY400. The Wildcard contest is organized together with newspapers Het Parool (Amsterdam) and AM New York (New York).